Just A Story//
Bounjour !
Hey ! Good days to you!

Welcome to my site !
Behave yourself here. no spamming, rude word and childish act!

stalkers
best view with google chrome
right-click disabled
editor: Kyra Azmi


Ouu yaa ! Behave yourself here. you can ➜
+Follow | Go Home
Story | MyBio | MyBoy |
About
yes! i'm owner !


➜ Shakirah Azmi
➜ 18 Disember
➜ UiTMT student


Tagboard
Footprints here!


Credits

Template : Dinie Hanani
Editor : Shakirah Azmi
Image : We♥it
Best view : Google Chrome
Re-edit by : Kyra Azmi

3 Jun (Jumaat)
Jumaat, 3 Jun 2016 | 4:26 PG | 0 Awesome People
Bismillah..

Assalamualaikum, lama tak berbloggie.. apa story yee.. lama sangat stop.. tak up to date langsung sejak 2 tahun lepas, busy sangat :3 
hmm busy laa sangat :P
so far, alhamdulillah banyak benda berlaku, kalau story harini mau lima enam muka surat belum habis story haa.. pejam celik pejam celik , aku pun dah makin tua.. dah nak nikah dah pun.. hiks
 alah tipu jee .. cari duit dulu baru nikah :)
nak dijadikan cerita dulu aku berhingus jaa, acah lawa gituu, padahal haters banyak nau. tak sedar diri aku ni dulu.. hahahaha tapi takpe pelan-pelan kita berubah..sampai sekarang ada jaa yang tak suka aku, apa! ingat aku tatau ka, hmm..  diorang tak suka, biar dekat diorang, zaman sekarang kita kena amalkan konsep
PERGI MAMPUS :3
tak heran pun tadak kawan, janji boleh hidup ataih kaki sendiri, kira hg baguih la.. haa ambik hg, terkeluaq bahasa utaqha aku. hmm leklek
dah masuk maghrib ni, kita stop sampai sini ja laa, story aku yang had dua tahun aku simpan tuu nanti aku share kat sini noh .

okay bye !

Old things | New things