Just A Story//
Bounjour !
Hey ! Good days to you!

Welcome to my site !
Behave yourself here. no spamming, rude word and childish act!

stalkers
best view with google chrome
right-click disabled
editor: Kyra Azmi


Ouu yaa ! Behave yourself here. you can ➜
+Follow | Go Home
Story | MyBio | MyBoy |
About
yes! i'm owner !


➜ Shakirah Azmi
➜ 18 Disember
➜ UiTMT student


Tagboard
Footprints here!


Credits

Template : Dinie Hanani
Editor : Shakirah Azmi
Image : We♥it
Best view : Google Chrome
Re-edit by : Kyra Azmi

8 Sepetember (Khamis)
Khamis, 8 September 2016 | 7:25 PG | 0 Awesome People
Hai my follower !
assalamualaikum ..
sorry baru dapat update malam ni, busy gila start bulan lepas, alhamdulillah harini boleh rest sikit, sikit je laa.. hehe. ye laa final dah dekat wehh..okay nak story pasal sebelum ni punya event, banyak dah event aku skip.. macam macam aku lalui, nak cerita one by one memang makan masa. so kita tukaq story naa.. story sedih sikit harini, hehe
sedih sampai terpaksa luah kat sini !
aku tau aku update kat sini pun bukan ada yang baca , sebab aku pun bukan aktif macam dulu, follower aku pun dah banyak lari, sebab aku jarang update :'(
tapi takpe, aku luah kat sini sebab aku takda kawan yang boleh aku share, atleast bila aku luah kat sini, hilang rasa beban tu sikit T_T
apa salah aku !
hm, aku buat apa sampai dia tuduh aku macam ni, aku tak minta pun jadi macam ni. dia taktau ka yang tuduh tanpa usul periksa ni ni berdosa .. fitnah namanya.. dia tak sedar ka yang dia fitnah tuu aku, orang yang dia sayang (entah ya entah tak) kalau betul dia sayang tak fitnah sampai macam tu kot .. bukan apa laa, even hanya msj, tapi ayat tu beri kesan mendalam kat aku, yang dia tau TUDUH TUDUH dan terus TUDUH even aku tak buat!
aku busy dengan tugas aku, aku ada jawatan, bukan saja-saja buat busy..
dia tahu tapi tahh! macam tak tahu, aku tadak masa nak layan orang lain laa .. diri aku sendiri pun tak terurus, sampaikan nak study pun tak cukup masa, apa yang dia tauu, dia cuma nampak aku tak dapat layan dia macam dulu, terus cop aku layan laki lain, macam tu ke ?
dia tak tahu yang aku ni terukk kat sini, makan pakai, duit semua macam mana..
tengok result lepas aku pegang jawatan pun cukup.. dah membuktikan yang aku busy sampai pelajaran pun entah kemana.. sory ! aku mengaku salah aku, tapi aku bukan macam orang lain .. aku nak apa kena usaha, aku buat baik, orang baling tahi, aku survive sorang-sorang kat sini.. ingat senang ke.. aku ingat dengan ada dia, dia faham aku, ni tak ! dia cakap buruk pasal aku lagi ada laa..
aku terasa sangat. siapa aku kat dia.
hati aku sakit sangat! sakit sangat-sangat!
harini hari kedua aku menangis tersedu-sedu tak berhenti dari petang tadi, dulu sekali time aku tau dia ada orang lain , takpe lah tu lama punya cerita. ni sekali lagi, sampaikan hantar roomate, hantar junior pun nangis, malu aku ! tapi nak buat macam mana, sakit sangat rasanyaa.
nak ss ayat tuu pun dah tak kuat. penat laa qeyau, hurmm.
tapi tuu jaa sumber kekuatan aku, tu jaa mampu aku buat :'(
entahlah, aku dah tak mampu nak cerita dah..
nak meratap jaa sekarang!
kbyee

Old things | New things